ózonos fertőtlenítés

Tisztelt meglévő,és leendő Megrendelőink!

A járványügyi helyzethez alkalmazkodva bővítettük szolgáltatásaink!

Vírusok ellen https://hvg.hu/cegauto/20200401_koronavirus_ozongenerator_fertotlenites_hogyan_mukodik_velemeny

Ózonos fertőtlenítés Szeged,ózongenerátor alkalmazásával.

Ózongenerátor a vírusok,baktériumok,kellemetlen szagok eltávolítására.

Az ózonról általánosan

A 19. században az emberek elkezdték hasznosítani az ózont fertőtlenítésre, vízkezelésre, gyógyításra, tisztításra, a táplálék frissen tartására. Száz év leforgása alatt pedig az emberek ózonhoz való kapcsolata és hozzáállása jelentősen megváltozott, és annak használata széles körben elterjedt.  Az ózonnal kezelt víz íze és állapota jobb, mint a hagyományos csapvízé. Ugyancsak elterjedtté válik az ózon használata a tej, hús, sajt és fehérjét tartalmazó táplálékok frissen tartásánál. Igénybe vették az ózon jótékony hatását  az emberek fizioterápiájához, valamint később a sportolók izomzatának fejlesztéséhez és növeléséhez. A modern világban pedig egyre népszerűbbé válik az ózon a fodrászatban, a légfrissítésnél és vegyszermentes fertőtlenítésnél ,tisztításoknál.

Az ózon fertőtlenítő hatása

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a  mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.

Ózonos fertőtlenítés (ózongenerátor)alkalmazható

-gépjárművek

-lakások

-házak

- egyéb zárható helyiségek

vegyszermentes fertőtlenítésére,tisztítására

kiürítés,átmozgatás mellőzésével.

Különösen ajánlott azokon a munkaterületeken, ahol sok ember csoportosul mint például:  egészségügyi intézmények, szállodák, éttermek, szépségszalonok, torna-, edzőtermek, iskolák, bankok, stb, de mint egyedülállóan hatékony vegyszer nélküli eljárás biztonsággal alkalmazható az élelmiszeripar számos területén is. (feldolgozás, szállítás, tárolás, értékesítés). 

Ózonos fertőtlenítés

Ózongenerátoros fertőtlenítés menete

-A tisztítandó terület felmérése

-tisztítandó terület lezárása,ózongenerátor időzítése a légtér számítás alapján.(ember,állat,növény nem tartózkodhat a területen)

-beállított program lejárta utáni szellőztetés.

 

Az ózonos fertőtlenítés ajánlott

  • Teljes szagtalanítás, étel,állat,dohányzás,doh,stb.
  • Teljes penésztelenítés, penészspórák,atkák megsemmisítésére.
  • Teljes baktericid-virucid-fungicid,alergén kezelésre.
  • Továbbá,javasolt, betegség után,kisbabba érkezése előtt,szakipari munkák után csőtörés után is.
  • beköltözés előtt